esmaspäev, 3. oktoober 2022

Heli Künnapas "Mälestusteta suvi 2"

Arvan, et raamat sobib lugemiseks kõigile, kes on olnud armunud ja kogenud sellest põhjustatud segaseid tundeid, ning kindlasti neile, kes kahtlevad oma südamehääles. Armuda võib igas eas, seepärast ei hakka ma vanusepiire pakkuma. Julgen seda raamatut soovitada poistele, kes on minu meelest tüdrukutest sagedamini tundeeluga kimpus ning ei oska või ei julge end vabalt väljendada.

Kuna raamatu sisu annavad edasi kaks peategelast Brenda ja Richard oma pilgu läbi, saavad tüdrukud rohkem aimu poiste maailmast ja vastupidi.

Mina sain kindlust oma mõtetele, et maailm on avastamiseks, teha tuleb just seda, millesse ise usud, ja tundeid ei pea tihtipeale mõistusele allutama. Brenda püüdlus olla turvalises, isegi igavas suhtes Marekiga ainult sellepärast, et Richardist eemale saada, viis minu jaoks ootuspärase lahenduseni. Tunded andsid Brendale julguse olla Mareki vasu aus. Ka Richard jõudis arusaamisele, et iseenda südamele valetamisega teeb ta kõigile vaid haiget. Tore oli leida kinnitust, et armastav ja tugev suhe jätab alles vabaduse ja võimaluse olla sina ise.

Head lugejad, osake armununa nautida seda imelist rolli, mõtlemata, mis saab ühe, viie või kahekümne aasta pärast. Liigne mõtlemine ja muretsemine tapab tunded ja seda pole küll kellelegi vaja.

Brenda Regina 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar