kolmapäev, 22. september 2021

Dorothea Flechsig "Petronella Õnneseen"

See on väga põnev raamat. Petronella juures juhtub alati midagi põnevat. Paljud loomad tunnevad end tema juures hästi. Petronella tahab saada loomauurijaks. Soovitan seda raamatut kõigile, kellele meeldivad loomad, aga ka neile, kellele veel ei meeldi. 
Triinu

Raamat rääkis ühest tüdrukust, kelle nimi on Petronella. Talle meeldivad õudselt loomad. Tal on koer nimega Niit, kass, küülik, merisiga ja viirpapagoi. Soovitan kõikidele, kellele meeldivad südamlikud ja armsad lood.
Kirke

Mulle meeldis see raamat, sest seal oli väga palju nalja ja palju huvitavaid asju ja palju imelikke asju ja kuidas Petronellale meeldisid väga loomad. Ma soovitan seda kõigile!
 Keir Kristjan

Soovitan seda raamatut lugeda, sest see on kirjutatud lihtsalt ja huvitavalt loomadest, lindudest, vanematest ja vanaemast. Seda raamatut lugedes tekib tõeline suvetunne. Saab lugeda põnevat tibude koorumisest, Petronella ujumisest koos kaladega. Kõige huvitavam on pesukarudest lugeda.
Meibrit

Mulle meeldisid tegelase, kelleks olid erinevad loomad ja inimesed. Sellest raamatust sain teada, et üks kõrvahark võib hävitada üle saja lehetäi. Ma küsiksin Petronellalt, kuidas sa nii palju asju tead.
 Gerda

Soovitan seda raamatut lugeda, sest see on kirjutatud lihtsalt ja huvitavalt loomadest, lindudest, vanaemast. Seda raamatut lugedes tekib tõeline looduses viibimise suvetunne. Peale selle saab raamatut lugedes aru, miks vabas looduses elavad loomad on õnnelikumad kui lemmikloomad.
 Birgit

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar